Verloskundigenpraktijk Samen

Zwanger zijn doe je samen! Voor deze slogan hebben we natuurlijk niet voor niets gekozen. Je zwangerschap is een bijzondere gebeurtenis die je niet alleen zelf beleeft maar deelt met je partner en de mensen om je heen. Wij weten ook hoe belangrijk de verloskundige hierbij is. Zij begeleidt jou en je partner in de groei richting de komst van jullie kindje. Zwanger zijn doe je dus ook met je verloskundige!

De praktijk bestaat uit twee verloskundigen, Lonneke van Mook en Daniëlle de Louw. Wij zijn er als team voor om jouw zwangerschap, bevalling en kraambed zo goed en natuurlijk mogelijk te laten verlopen. Wij staan voor persoonlijke aandacht en professionele begeleiding en we hebben uiteraard oog voor jouw eigen wensen met betrekking tot de verloskundige zorg. Tijdens je zwangerschap zul je ons afwisselend tegenkomen zodat je ons allebei leert kennen.
 
Waarvoor kun je bij ons terecht?
 Professionele, persoonlijke en veilige zorg volgens de laatste inzichten
 Echo's tijdens je zwangerschap
 Een speciaal spreekuur voor vrouwen/stellen met een kinderwens
 Begeleiding tijdens je zwangerschap, bevalling en/of kraamperiode
 Begeleiding tijdens de kraamperiode wanneer je bij de gynaecoloog onder controle bent
 Spreekuur op meerdere locaties door heel gemeente Heusden
 Spreekuur in de avond
 Voorlichtingsavonden
 Workshops en cursussen
 
We wensen je een voorspoedige zwangerschap en staan voor je klaar in onze praktijk.
 
Verloskundigenpraktijk Samen is onderdeel van Geboortecentrum Heusden. Een centrum voor complete zorg rondom de geboorte van je kindje. Je kunt hier terecht voor verloskundige zorg, cursussen en workshops, medische echo's, pretecho's en kraamzorg. Wil je meer weten? Klik dan hier.