Zwanger zijn doe je samen!

 

Zwanger zijn doe je samen! Voor deze slogan hebben we natuurlijk niet voor niets gekozen. Je zwangerschap is een bijzondere gebeurtenis die je niet alleen zelf beleeft maar deelt met je partner en de mensen om je heen. Wij weten ook hoe belangrijk de verloskundige hierbij is. Zij begeleidt jou en je partner in de groei richting de komst van jullie kindje. Zwanger zijn doe je dus ook met je verloskundige!

Graag stellen we je voor aan ons team. Binnen de praktijk zijn verloskundigen, echoscopisten en een praktijkondersteuner werkzaam. Wij werken samen om jouw zwangerschap zo gezond en prettig mogelijk te laten verlopen. 

De praktijk bestaat uit drie verloskundigen, Daniëlle de Louw, Carlijn Maessen en Judith van den Biggelaar. Wij zijn er als team voor om jouw zwangerschap, bevalling en kraambed zo goed en natuurlijk mogelijk te laten verlopen. Wij staan voor persoonlijke aandacht en professionele begeleiding en we hebben uiteraard oog voor jouw eigen wensen met betrekking tot de verloskundige zorg. Tijdens je zwangerschap zul je ons afwisselend tegenkomen zodat je ons allemaal leert kennen.

Daarnaast zijn er gespecialiseerd echoscopisten werkzaam om je alle echo's binnen de praktijk te kunnen aanbieden en werkt onze praktijkondersteuner Sanne van Rijswijk achter de schermen om de praktijk draaiende te houden.

Carlijn Maessen   Danielle de Louw Sanne van Rijswijk Judith van de Biggelaar

 


 

Werkgebied & Locaties

Wij zijn werkzaam in Gemeente Heusden en Gemeente Aalburg. Je kunt je direct bij ons aanmelden, je hebt geen verwijzing nodig. Woon je buiten ons werkgebied en wil je wel graag bij ons onder controle? Neem dan contact met ons op. We kunnen dan kijken wat we voor je kunnen betekenen.

Onze praktijk heeft meerdere locaties door heel gemeente Heusden, zo zijn we altijd makkelijk bereikbaar. Onze hoofdlocatie ligt in Nieuwkuijk. Op deze locatie zijn alle voorzieningen aanwezig en kun je ook in de avond terecht. Hier staat ons echoapparaat en organiseren we regelmatig workshops en cursussen.

Hoofdlocatie Nieuwkuijk
Middelweg 11
5253 CE te Nieuwkuijk
Speekuurlocatie Vlijmen
Achterstraat 37b
5251 CS te Vlijmen
Spreekuurlocatie Heusden
Kasteellaan 28-29
5256 GV te Oud-heusden

 


 

Geboortecentrum Heusden

Verloskundigenpraktijk Samen is onderdeel van Geboortecentrum Heusden.

Ons centrum bied alles wat je nodig hebt tijdens de zwangerschap, zoals zwangerschapcursussen, workshops, (pret)echo's en kraamzorg. Je mag hier gebruik van maken, maar je bent natuurlijk vrij om voor andere zorgverleners te kiezen. 

Wat wij willen bereiken is dat je, tijdens deze bijzondere periode in je leven, goede informatie krijgt en goed voorbereid de bevalling en het ouderschap tegemoet gaat.

 

 


 

Kwaliteit

Wij hechten veel waarde aan het leveren van kwalitatief goede zorg. Je moet er immers op kunnen vertrouwen dat je bij ons in goede handen bent. 

Al onze verloskundigen:
staan ingeschreven in het BIG-register
staan ingeschreven in het kwaliteitsregister voor verloskundige
Alle termijn, diagnose en 20 weken echo's worden gemaakt door gecertificeerde echoscopisten die ingeschreven staan in het kwaliteitsregister van de BEN (Beroepsvereniging Echoscopisten Nederland

 

Klachten

Wij hopen natuurlijk dat je tevreden bent over de begeleiding vanuit onze praktijk en dat je met een goed gevoel terug kijkt op de zorg die je hebt ontvangen. 

Het kan echter onverhoopt toch zo zijn dat je klachten hebt over de verloskundige hulp of over de bejegening die je van ons ontvangen hebt. Om klachten goed af te handelen zijn wij aangesloten bij het Centraal Bureau Klachtenmanagement in de Zorg.

Heb je een klacht? Klik dan hier om te kijken wat je kunt doen.