Nieuws

Geboortecentrum Heusden

Verloskundigenpraktijk Samen is onderdeel van Geboortecentrum Heusden 

Na een aantal jaren alleen in onze verloskundigenpraktijk te hebben gewerkt zijn we in 2017 onze horizon gaan verbreden. Want hoe mooi is het als je zwangeren en hun partner nog breder kunt begeleiden. Er komt nog zoveel meer kijken bij een zwangerschap dan alleen de medische begeleiding. 
Ons centrum bied alles wat je nodig hebt tijdens de zwangerschap, maar je bent natuurlijk vrij om voor andere zorgverleners te kiezen. Persoonlijke benadering en begeleiding vinden wij erg belangrijk, daarom werken wij in een klein team. 

Wat wij willen bereiken is dat je, tijdens deze bijzondere periode in je leven, goede informatie krijgt en goed voorbereid de bevalling en het ouderschap tegemoet gaat. 

 

Download onze app

 28-04-2017

Volg je zwangerschap nu met onze app. Zo heb je de juiste informatie, op het juiste tijdstip, altijd bij de hand. Je kunt de app downloaden in de AppStore en de Google Play store.  

Echo's in de praktijk

 4 september 2014

Hoera! Met de aanschaf van ons echoapparaat maken we nu ook alle zwangerschapsecho's bij ons in de praktijk. Lieke van Bracht, verloskundige en echoscopist, maakt deze echo's. Lees er hier meer over...

EHBO voor zuigelingen en kinderen

Jaarlijks belanden er duizenden kinderen op de afdeling spoedeisende hulp van een ziekenhuis door een ongeluk. Veel van deze ongelukken kun je als ouder voorkomen of je kunt direct zelf handelen. Als je maar weet wat je moet doen.

Bij de cursus 'EHBO bij Kinderen' leer je wat je kunt doen. 

Lees meer...

uitslag enquete

 24-02-2014

De afgelopen weken hebben we jullie gevraagd om een enquête in te vullen over onze zorg. Fijn dat vele van jullie dit gedaan hebben. Gemiddeld geven jullie onze zorg een 8,9 [8.0-10]. WAUW!

De algemene resultaten vinden jullie in de bijgevoegde afbeeldingen. Als verbeterpunten gaven jullie aan dat er nog geen speelgoed lag in de wachtkamer in Vlijmen, dit is inmiddels opgelost. Ook was niet helemaal duidelijk in welke ruimtes we in Heusden en Vlijmen spreekuur houden, daarom hebben we hier posters neergehangen, zodat jullie weten waar jullie moeten zijn.

Lees meer...

Enquete

 30-12-2013

Het jaar 2013 is bijna ten einde en wij kunnen spreken van een super jaar! 2013 is voor ons het jaar dat we onze praktijk hebben kunnen openen en opstarten. Wij willen jullie bedanken voor alle leuke reacties hierop en voor het vertrouwen dat jullie ons gegeven hebben!

Lees meer...

Onderzoek

Wij nemen regelmatig deel aan onderzoek. Op deze manier dragen wij bij aan de verbetering van de verloskundige zorg in Nederland. op het moment dat er een onderzoek loopt waarvan wij denken dat je er een geschikte kandidaat voor bent, zullen we je uitnodigen om mee te doen. Je mag altijd zelf bepalen of je dit wel of niet wilt. Hieronder zie je een overzicht van de onderzoeken die op dit moment lopen.

Lees meer...

Nieuwe website online

 10 oktober 2013
Vanaf vandaag is onze nieuwe website online! Wij zijn er hartstikke trots op. We hopen dat jullie net zo enthousiast zijn als wij. Heb je aanvullingen, mis je iets op de site of wil je iets anders kwijt? Laat het ons weten.