Aanmelden Verloskundigenpraktijk Samen

Persoonlijke en professionele zorg door heel gemeente Heusden en Aalburg!
Verloskundigenpraktijk Samen is actief in heel gemeente Heusden en Aalburg. Om makkelijk bereikbaar te zijn houden we spreekuur op meedere locaties; Vlijmen, Nieuwkuijk en Heusden. We zijn dus altijd bij je in de buurt. Woon je net buiten ons gebied? Dan mag je altijd contact opnemen om te kijken of we iets voor je kunnen betekenen. Je kunt je aanmelden wanneer je een kinderwens hebt, zwanger bent of voor zorg tijdens je kraamperiode wanneer je onder behandeling van de gynaecoloog bent. 

Aanmelden kan op verschillende manieren. Wij zijn dagelijks te bereiken op 073-2032595, op die manier kun je direct een afspraak maken. Daarnaast kun je ook onderstaand formulier invullen en dan bellen wij je zo snel mogelijk terug om een afspraak te maken.

Na het invullen van onderstaand formulier ontvang je altijd een bevestiging in je inbox. Ontvang je deze niet neem dan alsjeblieft telefonisch contact met ons op. Het kan dan zijn dat de aanmelding niet goed verwerkt is. Velden met een * zijn verplicht
 
 
 
Kalender
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Gelieve de volgende captcha code in te geven.:
...